In the spotlight

Aromatherapie

In de praktijk ben ik gestart met de behandeling met essentiële oliën. Het zijn vluchtige vloeistoffen en worden op natuurlijke wijze veelal uit geneeskrachtige planten en bloemen gewonnen. Deze oliën kunnen lichaam en geest in evenwicht houden en/of helpen om het lichaam te ondersteunen. Essentiële oliën versterken levenskracht van mens, dier en plant. Daardoor ondersteunen ze gezondheid, levenslust en schoonheid.

Ik kan uw huid verzorgen met een mengsel van verschillende oliën. Het mengsel wordt op maat gemaakt en verschilt per persoon/aandoening. Ook kan ik voor u een roller samenstellen voor verschillende huid- en lichamelijke klachten. Deze roller gebruikt u meestal onder de voeten en op de buik, zo masseert u de olie in de huid.

Basisolie Jojoba: Bijna elk huidverzorgingsproduct bevat jojobawas en niet voor niets. Een fantastische huidverzorger en –beschermer die mede zorgt voor dat het vocht in de huid blijft en de huid zijdezacht laat aanvoelen. Dit is dé olie voor de huid: de olie is huidverstevigend, huidherstellend, gladmakend en verzachtend, reguleert de talgproductie en houdt het vochtgehalte op peil. Jojoba is een weldaad voor iedere huid, wordt goed opgenomen in de huid en blijft niet vet.

Nieuw: Complete Ijslandse huidverbeterende behandeling

  • Reiniging met Fersk white het is een natuurlijke, verfrissende en zacht schuimende reiniger die snel onzuiverheden, vuil en overtollige olie van de huid verwijdert.

  • Nærð Tonic splash, deze toner voegt voorzichtig een fijn laagje vocht toe dat de huid aanspant, in balans brengt en kalmeert. De lichte formule helpt de poriën schoon en helder te houden.

  • Verwijderen onzuiverheden.

  • Biopeeling (biologische kruidenpeeling) de behandeling bevat samentrekkende, genezende en regenererende ingrediënten zoals glycolzuur, melkzuur, salicylzuur en citroenzuur. Marine plankton, paardenstaart en allantoine. Deze zeer effectieve professionele peelingbehandeling is de huidverbeterende oplossing voor alle huidtypes.

  • Birta Lift & Glow Anti-ageing vochtinbrengende crème heeft bewezen de huid een steviger uiterlijk te geven.

  • SPF 30: beschermt de huid tegen blootstelling aan UVA- en UVB stralen. Heeft een hydraterend effect , voorkomt irritatie en produceert een verzachtend en ontspannend effect.

Introductie prijs Euro 60,- normaal Euro 70,-

© 2018 Stephanie Meijer . Proudly created with Wix.com