top of page

Acne behandeling en therapie in Oudemirdum

Wat is acne?

Acne zijn verstopte poriën met talg, bacteriën en vetzuren. Deze talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid: er ontstaan rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen. Het komt vooral op je gezicht, borst en rug voor.

Advies na de acne behandeling

Na je acnetherapie is het belangrijk om je huid dagelijks te reinigen en te voeden. Je kan je huid thuis reinigen met producten speciaal voor acne.

Heb je vragen? Of wil je meer weten over een acne behandeling of direct een afspraak maken? Neem contact met me op via: 06-22013745 of stephaniemeijer@hotmail.com.

Welke acne behandeling geef ik?

In mijn huidtherapie praktijk bestaat een acne behandeling uit een diepte reiniging van je huid, waarbij waarbij comedonen, mee-eters en puistjes verwijderd en aangeprikt worden. Je acne behandeling is gericht op het in balans brengen van de talgproductie en het egaliseren van je huid.

Peeling of microdermabrasie toepassen

Aanvullend kan ik je een peeling of microdermabrasie behandeling geven.

 

Bij de microdermabrasie wordt je huid behandeld met microkristallen die de opperlaag van je huid "zandstralen". Het maakt de poriën fijner, littekens egaler en stimuleert cel vernieuwing.

 

De producten die je thuis gebruikt worden beter door je huid opgenomen.

acne producten
bottom of page