top of page

Peeling of microdermabrasie behandeling in Oudemirdum

Wanneer een peeling of microdermabrasie behandeling?

Welke soorten peeling behandelingen zijn er?

Peeling behandelingen pas ik toe bij mijn klanten voor verschillende huidproblemen, je kan denken aan:

 

  • acne

  • grove poriën

  • onzuivere huid

  • littekens

  • pigment vorming en

  • huidverjonging.

 

De peeling veroorzaakt afschilfering van de opperhuid.De celdeling van de huid wordt bevorderd en de vernieuwing gaat zo sneller.

 

Je huid zal na de peeling behandeling je producten beter opnemen. Littekens en vlekjes vervagen, plekjes genezen sneller en je huid voelt gladder aan. Elastine en collageen aanmaak worden gestimuleerd waardoor fijne lijntjes en je huid krijgt een frisse teint.

Advies na de peeling behandeling en therapie

Na de peeling behandeling is het belangrijk om je huid goed te reinigen, te voeden en te beschermen.

Ik adviseer je om dagelijks SPF 30-50 te gebruiken om je huid te beschermen.Na een peeling is je huid extra gevoelig voor zon, dit komt omdat je huid ietsje dunner is.

 

Heb je vragen? Of wil je meer weten over een peeling behandeling? Neem contact met me op via: 06-22013745 of stephaniemeijer@hotmail.com

Behandelingen huidtherapie biopeeling

Ik werk met 3 soorten peeling behandelingen. Wanneer je bij mij in de praktijk komt ga ik eerst een huidanalyse bij je doen.

 

Daarna bepalen we welke peeling behandeling het beste bij jouw huid past:

1. Biologische (natuurlijke) kruiden peeling

 

Dit is een peeling waarbij een mix van natuurlijke planten, zeewier, algen en essentiële oliën op de huid aangebracht worden.

 

Deze planten en maritieme extracten zetten de huid aan tot verbetering van de bloedcirculatie en regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar stralend resultaat. Dit is een natuurlijke peeling.

 

2. Fruitzuren
 

Alfa-hydroxyzuren (AHA) onderscheiden zich door een groot aantal positieve effecten. Ze veroorzaken een afschilfering van de opperhuid; fruitzuren lossen de cel tussen stof van de opperhuid op.

 

De celdeling van de huid wordt bevorderd en de cel vernieuwing gaat sneller. Dit is een chemische peeling.

3. Microdermabrasie


Tijdens deze behandeling gebruik ik mijn microdermabrasie-apparaat. Het is een fijne straal microkristallen die door middel van vacuümzuigkracht langs de huid wordt gezogen. We "zandstralen" als het ware de opperhuid.

 

Het is een doseerbare en controleerbare behandeling. Dit komt door de ingestelde zuigkracht, de snelheid waarmee de kristallen langs de huid worden gezogen en het aantal streken over hetzelfde gebied.

bottom of page