Behandelingen

Acnetherapie: de behandeling kan bestaan uit een diepte reiniging van de huid waarbij comedonen, mee-eters en puistjes verwijderd en aangeprikt worden. Aanvullend kan een fruitzuurpeeling of microdermabrasiebehandeling plaatsvinden. Bij de behandeling met microdermabrasie wordt de huid behandeld met microkristallen die de opperlaag van je huid “zandstralen”. Het maakt de poriën fijner, littekens egaler en het stimuleert de celvernieuwing en de aanmaak van collageen. Na de behandeling ziet de huid er roze uit en is erg gevoelig, ook voor zon daarom is winter een geschikte periode om de microdermabrasiebehandeling  te laten doen.

Tenslotte krijgt de patient advies over de verzorging van de acnehuid thuis.

Elektrische epilatie: waarbij met een dunne naald warmte en stroom in het haarzakje gebracht wordt. De haar laat los en wordt uit het haarzakje verwijderd.

Dermicapen: gecombineerde therapie voor huidregeneratie en huidverjonging.

Grote stimulatie van de productie van collageen en elastine.

Disposable cartridge met 11 steriele naaldjes, diepte instelbaar

Opent meer dan 900 kanaaltjes per seconde. Effecten: stimulatie aanmaak collageen en elastine. Verbetert allerlei soorten littekens.Bevordert huidverjonging geeft strakke, gladde, elastische huid. Vermindert fijne lijntjes en rimpels. Geeft algemene huidverbetering. Verbetert de opname van werkzame stoffen in de huid.

Geschikt voor:

  • Acne

  • Acnelittekens

  • Anti-aging

  • Dubbele kin

  • Huidverjonging

  • Pigment

  • Littekens

  • Verslapping

Aromatherapie: de huid kan gereinigd en verzorgd worden met oliën die verdund worden in een basisolie. Het mengsel wordt op maat samengesteld en verschilt per aandoening/persoon. Tevens kan men het lichaam masseren met een oliemengsel, aromamassage is een massage waarbij men gebruik maakt van essentiële oliën en een lichte aanraking.

De oliën worden gewonnen uit kruiden, bloemen, planten en bomen. Door de hoge zuiverheid zijn de oliën heel sterk. Meer informatie kunt u lezen onder: in the spotlight.

Microdermabrasie: tijdens de behandeling met het microdermabrasie apparaat wordt een fijne straal microkristallen door middel van een vacuümzuigkracht langs de huid gezogen. Hierdoor wordt het bindweefsel verstevigd en de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. De aanmaak van collageen en elastine neemt toe waardoor uw huid gladder aanvoelt, rimpeltjes en lijntjes minder zichtbaar worden en de huid een frisse, stralende teint krijgt.

De kristallen “zandstralen” zo steeds een klein laagje van de opperhuid af. Het is een doseerbare en controleerbare behandeling, afhankelijk van de ingestelde zuigkracht van de vacuümpomp, de snelheid waarmee de kristallen langs de huid worden gezogen en het aantal streken over hetzelfde gebied.

Fruitzuren: Alfa-hydroxyzuren (AHA) onderscheiden zich door een groot aantal positieve dermatologische effecten. Ze veroorzaken een afschilfering van de opperhuid; fruitzuren lossen de tussencelstof van de opperhuid op. De celdeling van de huid wordt bevorderd en celvernieuwing geschiedt sneller. De huid zal meer vocht absorberen waardoor haar soepelheid en regelmatigheid worden verbeterd.

Electro-coagulatie: fibromen zijn steelwratjes, huidkleurig of duidelijk gepigmenteerd. Ze komen vooral voor in de hals, oksels, onder de borsten en in de liezen. Fibromen, couperose, rosacea en andere zichtbare kleine vaatjes kunnen aangeprikt worden met een warme naald, electro-coagulatie, zodat deze minder opvallen of verdwijnen.

Oedeem is een vochtophoping die vooral in de extremiteiten (armen/benen) voorkomt. Bij oedeem is de afvoer van weefselvocht te gering vanwege een stoornis in het lymfestelsel. De stoornis in het lymfesysteem kan aangeboren zijn. Meestal treedt oedeem op na een ernstige beschadiging van de lymfvaten of lymfklieren. Veelal is deze beschadiging een gevolg van een borst- of prostaatoperatie of van bestraling.

Met manuele lymfedrainage (speciale massagetechniek), oedeem- en fibrosegrepen (verharding van het weefsel) of lymftaping zorgt de huidtherapeut ervoor dat het overtollige vocht wordt afgevoerd. Tevens kan de huidtherapeute u adviseren over de verzorging van de huid en uitleg geven over bewegingsoefeningen.

Biopeeling (biologische kruiden peeling) de behandeling bevat samentrekkende, genezende en regenererende ingrediënten zoals glycolzuur, melkzuur, salicylzuur en citroenzuur. Marine plankton, paardenstaart en allantoine. Deze zeer effectieve professionele peelingbehandeling is de huidverbeterende oplossing voor alle huidtypes.

© 2018 Stephanie Meijer . Proudly created with Wix.com