Soley Organics

 

Is in 2007 opgericht door actrice Soley Eliasdottir, maar de geschiedenis gaat veel verder, ongeveer een eeuw terug in de tijd. Soley's eerste product is Gaedir wat betekent helend volgens recept van haar familie. De overgroot moeder van Soley had veel kennis over kruiden en gaf haar wijsheid door aan familieleden. Soley doet haar best om producten te produceren die krachtig maar zacht werken op de huid. De ingrediënten zijn effectief voor veel huidproblemen en zo zuiver dan men ze op zou kunnen eten! De actieve ingrediënten zijn wilde kruiden geplukt in de Ijslandse hooglanden.

Waarom Soley Organics?

De producten worden geproduceerd met zuivere ingrediënten, water uit de bergen, wilde Ijslandse kruiden en zorgvuldig geselecteerde oliën. De producten zijn geheel natuurlijke en bevatten geen chemische stoffen, parabenen, minerale olie, palm olie, synthetische geurstoffen, paraffine, ureum. Het grootste gedeelte van de producten zijn vegan, dat wil zeggen dat er geen dierlijke stoffen in de producten verwerkt zijn.

Soley Organics in de huidtherapie praktijk

Sinds mijn jeugd ben ik besmet geraakt met het "Ijslandse paarden virus". Op 12 jarige leeftijd werd door mijn ouders de eerste Ijslandse merrie Paskalilja (Narcis) aangeschaft. Na het behalen van mijn middelbare schooldiploma heb ik 10 weken een paarden opleiding gevolgd op Ijsland. Sindsdien is de fascinatie voor Ijsland met haar mooie natuur, leefstijl en paarden ontstaan.

Regelmatig bezoek ik Ijsland, het blijft een indrukwekkend eiland met haar imposante natuur, begroeiing en klimaat. Tijdens mijn laatste bezoek aan Reykjavik, de hoofdstad van Ijsland, stonden de producten van Soley Organics in de badkamer. Wat een weldadige ervaring om huid en haar te verzorgen met natuurlijke organische verzorgingsproducten!

Al snel ontstond het gevoel, met deze producten wil ik werken in de Huid- en oedeemtherapie praktijk. In de praktijk help ik graag mensen met verschillende huidaandoeningen waarbij een helend, zuiver en natuurlijk verzorgingsproduct ingezet kan worden tijdens de behandeling of ter ondersteuning voor thuis aangeboden kan worden.

De huidtherapeute behandelt uw huid en laat u stralen!

                U kunt de producten bestellen in de webshop: www.icelandic-best.com

© 2018 Stephanie Meijer . Proudly created with Wix.com