top of page
www.icelandic-best.com

Soley Organics

 

Is in 2007 opgericht door actrice Soley Eliasdottir, maar de geschiedenis gaat veel verder, ongeveer een eeuw terug in de tijd. Soley's eerste product is Gaedir wat betekent helend volgens recept van haar familie. De overgroot moeder van Soley had veel kennis over kruiden en gaf haar wijsheid door aan familieleden. Soley doet haar best om producten te produceren die krachtig maar zacht werken op de huid. De ingrediënten zijn effectief voor veel huidproblemen en zo zuiver dan men ze op zou kunnen eten! De actieve ingrediënten zijn wilde kruiden geplukt in de Ijslandse hooglanden.

Huidtherapie producten

Waarom Soley Organics?

Alle producten van Soley Organics worden geproduceerd met zuivere ingrediënten, water uit de bergen, wilde Ijslandse kruiden en oliën.

Deze fijne producten zijn helemaal natuurlijk (geen chemische stoffen of parfum). Het grootste gedeelte van alle producten uit Ijsland zijn vegan.

Kennismaken met Soley Organics op Ijsland

Sinds mijn jeugd houd ik me bezig met de verzorging en het berijden van Ijslandse paarden. Sindsdien is de fascinatie voor Ijsland met haar mooie natuur, leefstijl en paarden ontstaan. Ik heb regelmatig Ijsland bezocht, het blijft een indrukwekkend eiland met haar imposante natuur, begroeiing en klimaat. Tijdens mijn laatste reis heb ik kennis gemaakt met de producten van Soley Organics, wat een weldaad om je huid en haar te verzorgen met natuurlijke organische producten!

Soley Organics in mijn Huidtherapie praktijk

In mijn praktijk help ik graag mensen met verschillende huidproblemen. Graag behandel en adviseer ik je over de zuiverende en helende producten die je ook thuis kunt gebruiken.

Heb je vragen over de over de producten of welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem contact met me op via: 06-22013745 of stephaniemeijer@hotmail.com

Wil je direct producten bestellen? Dat kan! Druk op het logo bovenaan deze pagina.

bottom of page