top of page
Loa hand soap
Loa hand soap

250 ML Euro 28,00 Loa handzeep is een milde handzeep met wilde IJslandse kruiden die de huid helpen beschermen tegen koude en droge winterlucht. Deze geurige zeep reinigt zachtjes terwijl de handen zacht en vochtig aanvoelen. Krachtige IJslandse geneeskrachtige kruiden werken als natuurlijke antibacteriële middelen, kalmeren ontstekingen en blijven handen beschermen zelfs nadat ze zijn gespoeld.

press to zoom
Lind body lotion
Lind body lotion

250 ML Euro 35,00 Deze zijdezachte body moisturizer voedt de huid en kalmeert de zintuigen. Het is gemaakt met een mix van met de hand geplukte wilde IJslandse kruiden uit de Laugarvatn-regio om de huid te kalmeren en te helen, essentiële oliën voor een subtiele geur die niet ineengrijpt, en sheaboter voor extra bescherming tegen de elementen.

press to zoom
Lind shower gel
Lind shower gel

250 ML Euro 28,00 Reinigt zachtjes elk deel van je lichaam terwijl je de zintuigen kalmeert. Deze haar- en lichaamsreiniger voedt, beschermt en voorkomt een droge huid, jeukende, schilferige droge hoofdhuid en vettig haar. Het bevat een mix van met de hand geplukte wilde IJslandse geneeskrachtige kruiden uit de Laugarvatn-regio om te kalmeren en te beschermen en een mix van verse, citrusachtige en aardse essentiële oliën voor een geur die uniek, uniseks en aangenaam is zonder te overdrijven.

press to zoom
Lind conditioner
Lind conditioner

250 ML Euro 29,00 Lind conditioner voor beschadigd haar. Deze reconstructieve haarbehandeling geeft het haar vocht en maakt het haar gezonder, sterker en beter hanteerbaar.

press to zoom
Lind shampoo
Lind shampoo

250 ML Euro 29,00 Lind shampoo voor beschadigd haar. Deze zachte reinigingsformule is goed voor beschadigd haar, geeft het haar vocht en maakt het haar gezonder, sterker en beter hanteerbaar.

press to zoom
BirkiR shampoo
BirkiR shampoo

250 ML Euro 29,00 Birkir is de anti-roos shampoo. Deze haar- en lichaamsreiniger verwijdert zachtjes vuil en het helpt om uw hoofdhuid, haar en huid gezond, bevochtigd en energiek te houden. BirkiR ontleent zijn naam aan de mannelijke vorm van het IJslandse woord voor berk, de meest voorkomende en meest nuttige boomsoort van IJsland. Berkextract werkt als een samentrekkend middel om strakker te worden, als middel om de roos te verminderen en als een genezend serum

press to zoom
GRaeDIR shampoo
GRaeDIR shampoo

250 ML Euro 29,00 Græðir is een natuurlijke shampoo gemaakt met de vlaggenschip GRÆÐIR-formule en combineert zachte reiniging met de krachtige genezende en ontstekingsremmende eigenschappen van onze gecertificeerde biologische wilde IJslandse kruiden. Van GRÆÐIR-shampoo is bewezen dat het effectief huidirritaties, zoals eczeem, hoofdhuidirritaties, droge huid en psoriasis, verbetert of geneest.

press to zoom
Birta eye gel
Birta eye gel

15 ML euro 46,00 Anti-ageing oog gel. Birta-herstellende anti-verouderingsooggel is een volledig natuurlijk product dat zichtbaar de tekenen van veroudering helpt herstellen, zodat de kraaienpootjes en wallen rond de ogen worden verminderd. Helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Verbetert de huidtint en stevigheid, wat resulteert in een jeugdige en gezonde uitstraling.

press to zoom
Birta serum
Birta serum

15 ML Euro 54,00 Birta, een natuurlijk verkwikkend serum bevat Arctische zee-duindoornolie, samen met IJslandse berk en duizendblad. Duindoornolie is rijk aan sterk biologisch beschikbare vormen van vitamine A, E en andere anti-oxidanten, wat betekent dat het een uitstekende manier is om ervoor te zorgen dat uw huid precies krijgt wat het nodig heeft om gezond te blijven en beschermd tegen de elementen. Berk en duizendblad hebben een kalmerende ontstekingsremmende, antimicrobiële werking.

press to zoom
bottom of page